Caz de Covid-19 în PNL Maramureş, judeţ vizitat sâmbătă în campania electorală de premierul Ludovic Orban

  • Campania electorală a PNL merge mai departe, deşi în cadrul unei organizaţii - vizitate sâmbătă de Ludovic Orban - a apărut un caz de Covid-19
  • Liberalii au anunţat că s-au testat şi au primit până acum rezultate negative.
552 afișări
Imaginea articolului Caz de Covid-19 în PNL Maramureş, judeţ vizitat sâmbătă în campania electorală de premierul Ludovic Orban

Caz de Covid în PNL Maramureş, judeţ vizitat în campania electorală de premierul Ludovic Orban

Un caz de coronavirus a fost confirmat în cadrul PNL Maramureş, judeţ vizitat sâmbătă de premierul Ludovic Orban. Liberalii au spus că nu au motive să anuleze evenimentul de lansare a candidaţilor pentru că s-au testat, iar rezultatele au fost negative.

„Din respect pentru cetăţeni, punem la dispoziţie informaţii despre situaţia din cadrul organizaţiei PNL Maramureş, referitor la măsurile luate pentru a păstra un mediu sigur în comunitate. În urma efectuării testelor de către preşedintele PNL Maramureş şi toţi ceilalţi colegi din cadrul organizaţiei, rezultatele acestora sunt negative. De asemenea, colegul nostru este internat, sub supravegherea cadrelor medicale, îi dorim multă putere şi însănătoşire grabnică. Conform legii, toţi cei care au fost contacţi direcţi, în urma anchetei epidemiologice, sunt în acest moment în izolare”, anunţă cei de la PNL Maramureş.

Aceştia adaugă că persoana infectată nu a interacţionat în spaţii închise cu colegi din partid în această perioadă.

„În cadrul sediului se vor purta, ca şi până acum, măştile de protecţie, pe tot parcursul şederii, se fac dezinfecţii periodice şi sunt puse la dispoziţie produse dezinfectante. Mai mult, la toate acţiunile care implică interacţiune cu oamenii, membrii PNL poartă şi vor purta în permanenţă măştile de protecţie, aşa cum s-a întâmplat şi până în prezent, inclusiv în spaţii deschise”, anunţă reprezentanţii PNL Maramureş.

Sâmbătă, prim-ministrul Ludovic Orban se află în judeţul Maramureş, unde participă la lansarea candidatului PNL la Primăria Sighetul Marmaţiei, vizitează barajul Runcu, după care va merge la lansarea candidatului PNL la Primăria Baia Mare.

 

Live

Ionel Bogdan, candidat PNL la preşedinţia Consiliului Judeţean Maramureş şi secretar de stat în Cancelaria Prim-ministrului, este astăzi alături de prim-ministrul Ludovic Orban, la evenimentul de lansare a candidaturii sale pentru şefia CJ Maramureş şi a Danielei Oniţa Ivaşcu pentru Primăria Sighetu Marmaţiei.

Publicată de PNL Maramureş pe Sâmbătă, 5 septembrie 2020

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici