Cazul Năstase, rediscutat în plenul Camerei miercurea viitoare

Biroul Permanent al Camerei Deputaţilor a decis, în lipsa reprezentanţilor PSD şi UDMR, ca discuţia asupra cazului Adrian Năstase să se reia miercurea viitoare în plen, a anunţat secretarul Camerei, Sever Voinescu.

13 afișări
Imaginea articolului Cazul Năstase, rediscutat în plenul Camerei miercurea viitoare

Cazul Năstase, rediscutat în plenul Camerei miercurea viitoare (Imagine: Mediafax Foto)

Voinescu (PDL), a precizat că la şedinţa Biroului Permanent nu a fost prezent niciun reprezentant al PSD, participând doar Roberta Anastase, Gheorghe Albu, Ioan Oltean, Sever Voinescu, Dumitru Pardău – PDL şi Bogdan Olteanu şi Dan Motreanu – PNL.

"Am fost 7 membri, am fost în cvorum când am luat această decizie", a explicat Voinescu, care a spus că nu ştie de ce membrii PSD din Biroul Permanent au lipsit de la şedinţă.

Camera Deputaţilor a avut, marţi, pe ordinea de zi, discutarea cererii procurorului general privind reluarea dezbaterii asupra avizului pentru începerea urmăririi penale împotriva social-democratului Adrian Năstase în cazul Zambaccian 1, însă deputaţii PSD, PNL şi UDMR au părăsit sala, nemulţumiţi de modul în care preşedintele Camerei Roberta Anastase conduce lucrările.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici