CCR l-a amânat pe Klaus Iohannis pentru la toamnă. Sesizări dezbătute în septembrie şi în octombrie

Judecătorii CCR vor dezbate pe 28 septembrie sesizarea preşedintelui Klaus Iohannis referitoare la modificările aduse legii privind stimularea înfiinţării şi dezvoltării IMM-urilor şi pe 5 octombrie sesizarea privind modificările aduse legii privind vânzarea terenurilor agricole.

339 afișări
Imaginea articolului CCR l-a amânat pe Klaus Iohannis pentru la toamnă. Sesizări dezbătute în septembrie şi în octombrie

CCR l-a amânat pe Klaus Iohannis pentru la toamnă. Sesizări dezbătute în septembrie şi în octombrie

CCR va dezbate pe 28 septembrie sesizarea asupra Legii privind aprobarea OUG 10/2022 pentru modificarea si completarea Legii nr 346/2004 privind stimularea infiintarii si dezvoltarii intreprinderilor mici si mijlocii.

De asemenea, judecătorii CCR au pe ordinea de zi a şedinţei din 5 octombrie sesizarea refeferitoare la prevederile Legii pentru modificarea şi completarea Legii nr.17/2014 privind unele masuri de reglementare a vanzarii terenurilor agricole situate in extravilan şi de modificare a Legii nr.268/2001 privind
privatizarea societatilor ce detin in administrare terenuri proprietate publica şi privata a statului cu destinatie agricolă şi infiintarea Agentiei Domeniilor Statului.

Preşedintele Klaus Iohannis a atacat la CCR, cele două legi, criticând că încalcă prevederi constituţionale.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
ccr,
iohannis,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici