Ce îi reproşează premierul ministrului Anisie după vizita în şcolile din Ialomiţa: O să port o discuţie pe tema asta

Ludovic Orban a declarat, duminică, faptul că ar fi fost preferabil ca vizitele ministrului Educaţiei în şcolile din Ialomiţa să se fi desfăşura fără prezenţa mass-media, premierul precizând că va purta o discuţie cu Monica Anisie.

1599 afișări
Imaginea articolului Ce îi reproşează premierul ministrului Anisie după vizita în şcolile din Ialomiţa: O să port o discuţie pe tema asta

Ce îi reproşează Orban lui Anisie după vizita în şcolile din Ialomiţa: Voi avea o discuţie cu ea

„Mi se pare normal ca ministrul să se deplaseze în şcoli. În ceea ce priveşte faptul că a fost însoţită de media, să ştiţi că există şi un inters din partea lor de a fi parte la astfel de acţiuni. Am înţeles că au fost ceva discuţii pentru faptul că a mustrat-o pe învăţoare. Activitatea unui ministru este publică, eu îmi public agenda, dacă media este interesată să participe la unele activităţi nu pot să-i împiedic şi cred că şi doamna ministru îşi comunică agenda, iar prezenţa mass-media depinde de dorinţa lor de a fi prezenţi. Nu cred că este o chestie intenţionată, mi-am luat camerele ca să se vadă cum fac eu controale. O să port o discuţie pe tema asta. Important este ce face un om când nu are camerele asupra lui. Ar fi fost de preferat ca doamna Anisie să se ducă fără camere”, a precizat premierul Ludovic Orban, duminică, într-un interviu acordat Hotnews.ro.

Monica Anisie a făcut, marţi, o vizită inopinată, în localităţile Axintele şi Sălcioara din judeţul Ialomiţa. Aici, toaletele sunt amplsate în curtea şcolii, iar elevii sunt nevoiţi să meargă prin frig, neînsoţiţi, dacă au nevoie la baie. Anisie a intrat în sălile de clasă şi i-a întrebat pe dascăli ce fac atunci când cei mici au nevoie la toaletă. Totul s-a desfăşurat în timp ce ministrul Educaţiei era filmată de mai multe echipe de reporteri.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
anisie,
orban,
vizite

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici