Ce loc de muncă a avut Putin când era tânăr, după prăbuşirea URSS-ului?

  • Preşedintele rus Vladimir Putin şi-a exprimat regretul privind prăbuşirea Uniunii Sovietice în 1991.
  • Acesta a dezvăluit că a trebuit să lucreze ca şofer de taxi pentru a-şi suplimenta veniturile, citează BBC.
  • Remarcile preşedintelui rus ar putea alimenta speculaţii privind intenţiile sale faţă de Ucraina, o fostă republică sovietică.
537 afișări
Imaginea articolului Ce loc de muncă a avut Putin când era tânăr, după prăbuşirea URSS-ului?

Vladimir Putin şi-a exprimat regretul privind prăbuşirea Uniunii Sovietice în 1991. Acesta a dezvăluit că a fost nevoit să lucreze ca şofer de taxi pentru a-şi suplimenta veniturile, citează BBC

Problemele economice declanşate de colapsul economic i-au forţat pe mulţi ruşi să caute noi modalităţi de a câştiga bani.

Remarcile preşedintelui rus ar putea alimenta speculaţii privind intenţiile sale faţă de Ucraina, o fostă republică sovietică. Rusia a trimis recent peste 175.000 de militari la graniţa cu Ucraina şi există temeri că plănuieşte să o invadeze în ianuarie 2022. Rusia neagă că plănuieşte o invazie, dar acuză Ucraina de provocări la graniţa şi pentru intenţia sa de aderare la NATO.  

Putin a lucrat ca agent al serviciului sovietic de securitate, KGB. A demisionat din funcţie după lovitura de stat din august 1991 care a dus la destrămarea URSS.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici