Ce spune Viorica Dăncilă despre posibilitatea ca Ramona Mănescu să fie nominalizată comisar european din partea României | VIDEO

Viorica Dăncilă a declarat, întrebată despre posibilitatea ca Ramona Mănescu să fie nominalizată comisar european din partea României, că deja a făcut propunerile pentru această funcţie şi nu are nicio informaţie de la preşedintele Comisiei Europene Ursula von der Leyen că le-ar fi refuzat.

1696 afișări
Imaginea articolului Ce spune Viorica Dăncilă despre posibilitatea ca Ramona Mănescu să fie nominalizată comisar european din partea României | VIDEO

Dăncilă, despre Mănescu posibil comisar european: Am făcut propunerile. Ele nu au fost respinse

„Am făcut propuneri pentru comisar european. Propunerile nu au fost respinse. Nu. Nu am nicio informaţie nu am fost sunată de preşedintele CE că ar respinge propunerile pe care le-am făcut. Dacă va respinge vom veni cu alte propuneri”, a afirmat Viorica Dăncilă, într-o conferinţă de presă susţinută, joi, în judeţul Argeş.

Pe 20 august, premierul Viorica Dăncilă a discutat cu preşedintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, despre desemnarea noului comisar european din partea României. Cei doi Înalţi Oficiali urmează să mai aibă o întrevedere în perioada următoare, a transmis Guvernul, într-un comunicat de presă.

Propunerile Guvernului pentru funcţia de comisar european sunt europarlamentarii PSD Dan Nica şi Rovana Plumb.

Rovana Plumb şi Dan Nica au fost aleşi europarlamentari pe listele PSD. Ei fac parte din formaţiunea politică europeană a Socialiştilor şi Democraţilor, a doua ca reprezentare în Parlamentul European.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici