Cezar Preda: AMR-ul Guvernului Ponta şi carierei liderilor USL arată 84 de zile

Prim-vicepreşedintele PDL Cezar Preda a declarat, duminică, după depunerea actelor privind înregistrarea Alianţei partidelor de dreapta la Biroul Electoral Central, că, într-un limbaj militar, AMR-ul Guvernului Ponta şi carierei liderilor USL este de 84 de zile.

706 afișări
Imaginea articolului Cezar Preda: AMR-ul Guvernului Ponta şi carierei liderilor USL arată 84 de zile

Cezar Preda: AMR-ul Guvernului Ponta şi carierei liderilor USL arată 84 de zile (Imagine: Ciprian Sterian / Mediafaxfoto)

Preda a spus că Biroul Electoral Central a înregistrat cererea celor trei partide pentru înregistrarea Alianţei, cu numărul 1, fiind prima alianţă care intră în competiţia din 9 decembrie.

Potrivit acestuia, alianţa doreşte a arăta românilor că suntem europeni.

"Ne vom bate cu USL, care a dovedit că nu vrea să fie europeană, că nu vrea să guverneze pentru români, că vrea numai scandal şi transferă ura împotriva preşedintelui României cu neputinţa pentru viaţa de zi cu zi a fiecărui român", a spus Preda.

El a ţinut să le transmită celor doi preşedinţi ai Uniunii Social Liberale un mesaj: "Vreau să le transmit copreşedinţilor USL, ca doi foşti militari, cred că au făcut armata, deşi nu arată că au făcut armata, că AMR-ul acestui Guvern şi carierei lui politice arată astăzi 84. Domnule Ponta, au mai rămas 84 de zile!".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici