Cezar Preda: Cine urăşte tot ce reprezintă preşedintele unei ţări urăşte toţi cetăţeanii

Prim-vicepreşedintele PDL Cezar Preda a declarat, luni, comentând afirmaţii ale premierului Victor Ponta despre şeful statului, că un om care urăşte tot ce reprezintă preşedintele unei ţări este un om care urăşte toţi cetăţenii.

101 afișări
Imaginea articolului Cezar Preda: Cine urăşte tot ce reprezintă preşedintele unei ţări urăşte toţi cetăţeanii

Cezar Preda (Imagine: Liviu Adascalitei/Mediafax Foto)

"Cea mai îngrijorătoare afirmaţie a lui Victor Ponta este că urăşte tot ceea ce reprezintă Traian Băsescu. Un om care urăşte tot ce reprezintă preşedintele unei ţări este un om care ne urăşte pe toţi. Aceste afirmaţii sunt iresponsabile, pentru că Traian Băsescu este preşedintele românilor, ales de români, reprezintă o generaţie care a muncit enorm pentru această ţară, nu o generaţie care aruncă cu noroi", a precizat Cezar Preda.

El a spus că se vede că Victor Ponta nu şi-a pregătit un mesaj pentru români şi că reacţiile lui sunt "viscerale".

Premierul Victor Ponta a susţinut, la PRO TV, că urăşte tot ce reprezintă preşedintele Traian Băsescu.

"Nu pot să spun că a fost vorba de un şantaj direct, imi dai şi îţi fac. Mi-a dovedit însă încă o dată că nu vom putea niciodată să gândim la fel, eu nu mă apuc să scormonesc că poate găsesc când a fost domnul preşedinte Băsescu în armată nu ştiu ce a făcut. Asta este o gândire securistă. Eu am avut şansa naturală să am 17 ani la Revoluţie şi urăsc ceea ce domnul preşedinte Băsescu reprezintă", a adăugat Ponta.

El a precizat că respectă însă instituţia prezidenţială.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici