Cezar Preda: PDL este afectat foarte mult de cazul Apostu şi "cu atât mai mult premierul"

Deputatul PDL Cezar Preda a declarat, joi că organizaţia clujeană a partidului este una dintre cele mai puternice organizaţii ale formaţiunii şi că PDL este afectat "foarte mult" de dosarul de corupţie în care este învinuit primarul Sorin Apostu, şi "cu atât mai mult premierul".

643 afișări
Imaginea articolului Cezar Preda: PDL este afectat foarte mult de cazul Apostu şi "cu atât mai mult premierul"

Cezar Preda (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

"Bineînţeles că ne afectează foarte mult, organizaţia PDL Cluj este una dintre organizaţiile noastre etalon, este una dintre cele mai puternice şi întreg partidul este afectat de aşa ceva, cu atât mai mult premierul", a precizat Cezar Preda.

El a spus că PDL nu se pune "paravan" împotriva funcţionării corecte a justiţiei.

"Nimeni nu e mai presus de lege, justiţia să-şi facă treaba. Aşa cum a spus primul-ministru şi preşedintele partidului, PDL nu comentează şi nu se pune paravan împotriva funcţionării corecte a justiţiei", a precizat Cezar Preda, preşedintele PDL Buzău.

Sorin Apostu a fost reţinut pentru 24 de ore de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie - Serviciul Teritorial Cluj, care îl acuză de luare de mită în formă continuată. El va fi prezentat, joi, la Curtea de Apel Cluj cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile, se arată într-un comunicat de presă al DNA.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici