Cezar Preda spune că Victor Ponta este urmaşul lui Nicolae Ceauşescu

Deputatul Cezar Preda, vicepreşedinte al PDL, l-a catalogat, duminică, într-o conferinţă de presă, pe premierul Victor Ponta ca fiind "urmaşul lui Nicolae Ceauşescu", adăugând că liderul social-democrat "îşi doreşte o ţară comunistă".

342 afișări
Imaginea articolului Cezar Preda spune că Victor Ponta este urmaşul lui Nicolae Ceauşescu

Cezar Preda (Imagine: Octav Ganea / Mediafax Foto)

Liderul PDL, Cezar Preda, a criticat în acelaşi context demersul USL de a împărţi ţara în regiuni, precizând că această reoirganizare a ţării nu va aduce nimic bun, ba dimpotrivă va produce şi mai mari supărări pe scena politică.

"PSD e pus pe prăduit şi distrus această ţară,. Marţi va avea loc asumarea răspunderii pe federalizarea şi feudalizarea României. Am inţeles că USL pregăteşte o aministie generală ca să şi scape penalii. Nu mai au nici un fel de limită, vor să scoată hoţii, corupţii din puşcărie pnrtu a arăta că doresc o Românie fără legi. Deşi e tânăr Ponta este absolut firesc politic considerat urmaşul lui Nicolae Ceauşescu. Vrea o ţară comunistă în care el şi acoliţii săi decid cine intră şi cine iese din puşcărie, cine poate să fure cine nu", a dcelşarat Cezar Preda.

Democrat-liberalul a adăugat că PDL trebuie să lupte pentru ca România să nu se transforme într-o ţară comunistă, fără legi, ci trebuie să rămână în Europa.

"Trebuie să luptăm ca aceste treburi să nu aibă loc. Singurul lucru care ne mai ţine în Europa este minciuna domnului Ponta. Această feudalizarea a României nu va aduce nimic bun, ba va produce şi mai mari supărări politice între partenerii USL", a spus Cezar Preda.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici