Chestionar cu 6 întrebări de campanie, adresat de PSD, oponentului său PNL. Al cui este partidul?

PSD a transmis public un set de 6 întrebări adresate PNL, "pentru buna desfăşurare a dezbaterii electorale", în care numele lui Traian Băsescu este un laitmotiv.

660 afișări
Imaginea articolului Chestionar cu 6 întrebări de campanie, adresat de PSD, oponentului său PNL. Al cui este partidul?

Chestionar cu 6 întrebări de campanie, adresat de PSD, oponentului său PNL. Al cui este partidul? (Imagine Bogdan Baraghin / Mediafax Foto)

Redăm integral chestionarul PSD:

Pentru buna desfăşurare a dezbaterii electorale, PSD solicită PNL să ofere public explicaţii lămuritoare asupra următoarelor probleme:
1. Care este definiţia ideologică actuală a PNL? PNL este partidul lui Ion C. Brătianu sau al lui Traian Băsescu? (Este partidul lui Marian Munteanu sau al lui Cătălin Predoiu?)
2. Care este poziţia oficială a PNL privind rolul USL şi al lui Crin Antonescu în perioada 2012-2014?
3. Care este poziţia oficială a PNL privind tăierea, în 2010, a salariilor bugetarilor şi a pensiilor cu 25%?
4. Care este poziţia oficială a PNL referitoare la referendumul din 2012 privind demiterea preşedintelui Traian Băsescu? A fost de acord PNL cu îndemnarea oamenilor de a veni la vot? Respinge sau acceptă actualul PNL boicotul PDL de la referendum?
5. Care este poziţia oficială a PNL privind închiderea spitalelor de către Guvernul Boc?
6. Ar face sau nu PNL o alianţă cu Băsescu în viitorul Parlament?

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici