Chiliman despre eventuale demisii din PNL: "Decât să ai păduchi în blană, mai bine ducă-se!"

Preşedintele PNL Bucureşti, Andrei Chiliman, a declarat, luni, la RFI România, că vor fi "câţiva deputaţi" care vor pleca din PNL, dar "decât să ai păduchi în blană, mai bine ducă-se!".

30 afișări
Imaginea articolului Chiliman despre eventuale demisii din PNL: "Decât să ai păduchi în blană, mai bine ducă-se!"

Chiliman despre eventuale demisii din PNL: "Decât să ai păduchi în blană, mai bine ducă-se!" (Imagine: Cosmin Moţei/Mediafax Foto)

"Sunt câţiva deputaţi care probabil că au nişte datorii de diverse feluri către diverse persoane şi care o să plece. Dar decât să ai păduchi în blană, mai bine ducă-se! Eu vă spun un lucru: faptul că oamenii ăştia nu pleacă acum e chiar rău pentru partid. Trebuie să plece, ca să curăţăm partidul de asemenea oameni", a declarat Andrei Chiliman.

"Joi, când am avut Delegaţie Permanentă şi Consiliu Naţional m-am întâlnit cu Timiş (deputatul Ioan Timiş - n.r.), care vineri a plecat şi l-am întrebat pe Timiş: «E adevărat că pleci?». «Nu e adevărat, nu plec, astea sunt minciuni». A doua zi a plecat. Deci, oamenii ăştia aveau aranjamente făcute mai demult, să fim serioşi, ăştia nu pleacă din cauza Congresului. Eu vă spun, ducă-se, n-avem nevoie de ei!", a afirmat preşedintele PNL Bucureşti.

Deputatul PNL Ioan Timiş a anunţat, vineri, că pleacă din PNL şi va trece la PDL, pentru că acest partid are în ideologia sa un orizont liberal, criticând faptul că liderul Crin Antonescu impune un "absolutism iluminat", dorind că fie singura stea care străluceşte pe cerul formaţiunii liberale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici