Cîmpeanu acuză CJSU Ilfov de încălcarea flagrantă a unui ordin, după închiderea şcolilor din Afumaţi

Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, acuză Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Ilfov că a încălcat flagrant un ordin, după ce a decis închiderea unor şcoli din Afumaţi.

658 afișări
Imaginea articolului Cîmpeanu acuză CJSU Ilfov de încălcarea flagrantă a unui ordin, după închiderea şcolilor din Afumaţi

Sursa foto: Mediafaxfoto

Sorin Cîmpeanu a declarat, luni, pentru MEDIAFAX, că decizia de închidere a unor şcoli din Afumaţi reprezintă „o încălcare flagrantă a ordinului comun al miniştrilor Educaţiei şi Sănătăţii”.

Ministrul spune că scenariul în baza căruia funcţionează şcoala se stabileşte în funcţie de rata de infectare de vineri.

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Ilfov a decis duminică faptul că de luni se aprobă scenariul 2, respectiv participarea online a tuturor elevilor, cu excepţia celor din învăţământul special, la cursurile din 3 şcoli din Afumaţi: Şcoala Gimnazială nr. 1, Şcoala Primară nr. 2 şi Şcoala Primară nr. 3: https://if.prefectura.mai.gov.ro/wp-content/uploads/sites/55/2021/09/Hotararea-CJSU-IF-nr-162-din-19.09.2021.pdf

Duminică, incidenţa cazuri de COVID în Afumaţi era de 6,05 la mie, iar luni 5,94.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici