Cîmpeanu, mesaj către USR: „Dacă nu eşti de acord cu premierul, poţi să te exprimi după ce îţi dai demisia”

Dacă nu eşti de acord cu premierul poţi să exprimi acest lucru, dar doar după ce îţi dai demisia din guvern, spune ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, în contextul în care premierul Flori Cîţu a fost criticat de miniştrii USR PLUS.

1365 afișări
Imaginea articolului Cîmpeanu, mesaj către USR: „Dacă nu eşti de acord cu premierul, poţi să te exprimi după ce îţi dai demisia”

Cîmpeanu, către USR: „Dacă nu eşti de acord cu premierul, poţi să te exprimi după ce îţi dai demisia”

„Având şi experienţele anterioare, când am avut şansă să conduc cu titlul de interimat un guvern, am înţeles că dacă nu eşti de acord cu premierul poţi să exprimi acest lucru, dar doar după ce îţi dai demisia din guvern. Sunt convins că ai noştri colegi nu doresc acest lucru”, spune Sorin împeanu.

El face apel la „calm, stabilitate şi eficienţă în guvern”.

„Deci, regula de bază este că în orice ţară guvernul este condus de un prim-ministru, dacă eşti în dezacord poţi să exprimi aceşti lucru după ce îţi dai demisia”, conchide Cîmpeanu.

Deputatul USR PLUS Ionuţ Moşteanu a anunţat că reprezentanţii formaţiunii au discutat cu AUR şi că împreună au 122 de semnături, astfel că pot depune o moţiune de cenzură împotriva Guvernului Cîţu, în care sunt şi miniştri USR PLUS.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici