Cinci candidaţi în competiţia internă din PNL pentru alegerea candidatului la Primăria Bucureşti: Petre Roman, Ludovic Orban, Buşoi, Canacheu şi Udrişte

Prim-vicepreşpedintele PNL Teodor Atanasiu a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă, că în competiţia internă din PNL pentru desemnarea candidatului la Primăria Bucureşti s-au înscris cinci candidaţi, respectiv Petre Roman, Ludovic Orban, Cristian Buşoi, Costică Canacheu şi Gheorghe Udrişte.

1129 afișări
Imaginea articolului Cinci candidaţi în competiţia internă din PNL pentru alegerea candidatului la Primăria Bucureşti: Petre Roman, Ludovic Orban, Buşoi, Canacheu şi Udrişte

Cinci candidaţi în competiţia internă din PNL pentru alegerea candidatului la Primăria Bucureşti: Petre Roman, Ludovic Orban, Buşoi, Canacheu şi Udrişte (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

Întrebat dacă şi-a depus sau îşi va depune candidatura în competiţia internă pentru desemnarea candidatului PNL la Primăria Bucureşti, Teodor Atanasiu a răspuns că nu a făcut acest lucru, precizând că sunt, în schimb, alţi cinci colegi de-ai săi care şi-au depus candidaturile.

"Nu mi-am depus candidatura pentru Primăria Municipiului Bucureşti, dar avem colegi de partid care şi-au depus această candidatură. Noi avem un proces de selecţie internă a acestor candidaţi, un proces de selecţie care în luna noiembrie ne va da toate elementele pentru a lua decizia. Probabil pe la sfârşitul anului vom veni să ne prezentăm candidaţii”, a spus Atanasiu.

Teodor Atanasiu, care este copreşedintele organizaţiei PNL Bucureşti, a spus că în competiţia internă din PNL sunt cinci candidaţi la Primăria generală a Capitalei şi 29 la celelalte primării de sector.

Întrebat cine sunt candidaţii pentru Primăria generală, Atanasiu i-a nominalizat pe Petre Roman, Ludovic Orban, Cristian Buşoi, Costică Canacheu şi Gheorghe Udriște.

Prim-vicepreşedintele PNL Teodor Atanasiu se află, duminică, alături de copreşedintele PNL Alina Gorghiu într-o vizită în judeţul Alba, urmând să participe la Cugir la manifestările cultural artistice organizate în cadrul Festivalului "Toamna Cugireană”. În program este inclusă şi o vizită la Spitalul din Cugir şi întâlniri cu reprezentanţii administraţiei locale şi cu liderii PNL din zonă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici