Cine este Marius Budăi, propunerea PSD pentru a funcţia de ministru al Muncii

Marius-Constantin Budăi este propunerea PSD pentru a prelua funcţie de ministru al Muncii de la Lia Olguţa Vasilescu. El este preşedintele Comisiei de buget-finanţe din camera Deputaţilor, fiind la primul mandat de parlamentar.

4866 afișări
Imaginea articolului Cine este Marius Budăi, propunerea PSD pentru a funcţia de ministru al Muncii

Foto: Facebook/Marius Constantin Budai

Marius Budăi are 46 de ani. Din 2016 este deputat PSD, fiind ales în judeţul Botoşani. Din 13 februarie 2018 este preşedintele Comisiei pentru buget, finanţe şi bănci din Camera Deputaţilor.

Între 2013 şi 2016 a fost director executiv al Casei Judeţene de Pensii Botoşani.

Este economist licenţiat, urmând în perioada 2004-2008 cursurile Universităţii Spiru Haret - Facultatea de Finanţe şi Bănci (Bucureşti) - Program de studii universitare în specializarea - Finanţe şi Bănci. Mariu Budăi are o casă de peste 140 de metri pătraţi, cumpărată prin credit ”Prima casă”.

Citeşte şi Dăncilă anunţă schimbările din componenţa Guvernului: Vasilescu preia Transporturile, Budăi - Munca, iar Bădălău - Economia

El are trei autoturisme - Dacia 1310, BMW X3 şi Renault Megane.

Budăi urmează să o înlocuiască în funcţie pe Olguţa Vasilescu, susţinută pentru funcţia de ministru al Transporturilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici