Cine este Monica Anisie, propusă pentru Ministerul Educaţiei în Guvernul Orban - BIOGRAFIE

Monica Anisie are 46 de ani, este profesor de Limba Română la Colegiul Vianu din Bucureşti şi deţine funcţia de preşedinte la PNL Sectorul 2. Anisie a deţinut funcţia de secretar de stat pe învăţământul preuniversitar în Ministerul Educaţiei, în perioada Guvernării Cioloş.

9186 afișări
Imaginea articolului Cine este Monica Anisie, propusă pentru Ministerul Educaţiei în Guvernul Orban - BIOGRAFIE

Cine este Monica Anisie, propunerea de ministru al Educaţiei în Guvernul Orban

Monica Cristina Anisie este un om politic român, în vârstă de 43 de ani, preşedinte al PNL sector 2 şi profesor de Limba şi Literatura Română la Colegiul Vianu din Bucureşti. Anisie este absolventă a facultăţii de Limbi şi Literaturi Străine din Bucureşti din 1996 şi are două diplome de master în Management Educaţional şi în Integrare şi Europeană Problematică Socială, obţinute între 2007 şi 2009.

La bază, Monica Anisie este profesor de Limba Română, din anul 1994 şi a deţinut funcţia de Inspector Şcolar General Adjunct între 2009 şi 201, la Inspectorarul Şcolar al Municipiului Bucureşti. A fost Consilier în Departamentul de Educaţie şi Cercetare în Administraţia Prezidenţială, între 2012 şi 2014.

Anisie a deţinut funcţia de Director în Direcţia de Inspecţie Şcolară în Ministerul Educaţiei între februarie 2014 şi ianuarie 201 şi pe cea de Director General în Direcţia Generală pentru Învăţământ Preuniversitar în Ministerul Educaţiei.

Propunerea lui Orban pentru funcţia de ministru al Educaţiei, a fost secretar de Stat în Ministerul Educaţiei, din februarie 2016, până la sfârşitul mandatului Guvernului Cioloş.

PNL a validat, joi, în unanimitate, în şedinţa Biroului Politic Naţional, lista finală cu propunerile de miniştri pentru formarea noului Guvern. Executivul condus de Ludovic Orban urmează să aibă un vicepremier, pe Raluca Turcan, şi 16 ministere.

Taguri:
anisie,
guvern,
educaţie

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici