Ciolacu a mulţumit statelor europene care au ajutat la depăşirea momentului Crevedia

Premierul Marcel Ciolacu a mulţumit, marţi, la Reuniunea Anuală a Diplomaţiei Române, statelor europene care au ajutat la depăşirea „momentului Crevedia”, precum şi diplomaţilor care au contribuit la primirea de ajutor.

155 afișări
Imaginea articolului Ciolacu a mulţumit statelor europene care au ajutat la depăşirea momentului Crevedia

„Traversăm este plasată sub semnul acţiunii imediate. Zi de zi trebuie acţionat punctual, mai exact la minut, însă de multe ori această acţiune imediată nu ar fi posibilă dacă nu ar fi existat activitatea dumneavoastră desfăşurată de-a lungul timpului. Munca dumneavoastră consolidează unitate şi solidaritate între statele care împărtăşesc aceleaşi valori, iar unitatea şi solidaritatea salvează vieţi şi schimbă destine. Un astfel de exemplu de solidaritate este sprijinul imediat pe care l-am primit în cadrul Mecanismului European de protecţie civilă, mecanism pe care l-am activat zilele acestea pentru a ne ajuta să gestionăm consecinţele dezastrului de la Crevedia”, a afirmat Ciolacu.

Premierul a dorit să mulţumească statelor europene care au ajutat România şi continuă să ajute să depăşească aceste momente dificile.

„Rolul dumneavoastră, al diplomaţilor, este esenţial în a concepe şi a pune în mişcare instrumentele pe care să le folosim în situaţii excepţionale, dar şi pentru a face faţă provocărilor de durată apărute în contextul internaţional a ultimelor ani. De aceea profit de ocazia acestei întâlniri pentru a vă mulţumi pentru eforturile pe care le-aţi făcut şi continuaţi să le faceţi prin toate mijloacele pe care le aveţi la dispoziţie în actuala conjunctură”, a afirmat premierul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici