Ciolacu acuză: Un nou jaf naţional al coaliţiei de dreapta: vânzarea pământului agricol românesc

61 de deputaţi şi senatori ai coaliţiei de guvernare, în frunte cu ministrul Agriculturii, Adrian Oros, au depus la Senat un proiect de lege prin care să se dea din nou drumul vânzării pământului românesc, acuză liderul PSD, Marcel Ciolacu.

5818 afișări
Imaginea articolului Ciolacu acuză: Un nou jaf naţional al coaliţiei de dreapta: vânzarea pământului agricol românesc

Ciolacu acuză: Un nou jaf naţional al coaliţiei de dreapta: vânzarea pământului agricol românesc

„Un nou jaf naţional al coaliţiei de dreapta : vânzarea pământului agricol românesc! 100 de miliarde de euro – atât este valoarea terenului agricol al României. Prin legislaţia adoptată anul trecut, în acord cu legislaţia europeană, i-am împiedicat să mai vândă aceste terenuri străinilor. Pentru a proteja atât fermierii, cât şi statul român în condiţiile în care deja 4 milioane de hectare de pământ nu mai sunt ale românilor! Ce fac ei acum ?! 61 de deputaţi şi senatori ai Puterii, în frunte cu ministrul Agriculturii, Adrian Oros, au depus la Senat un proiect de lege prin care să se dea din nou drumul vânzării pământului românesc”, transmite Marcel Ciolacu.

El precizează că dispar condiţiile privind domiciliul şi rezidenţa, dar - mai ales - dispar şi interdicţiile de înstrăinare care erau de minim 8 ani de la data cumpărării terenurilor.

„Asta e reforma lor! În loc să sprijine fermierii români, ei dau liber samsarilor de terenuri. Cum îşi va putea asigura România consumul intern dacă pământul nu îi mai aparţine ?! Cum vom putea spera să nu mai fim o mare piaţă de desfacere pentru toate porcăriile pline de pesticide venite din afară ?! Nicicum! Dacă ei distrug acum tot! PS : Prin comparaţie, cele 10 miliarde de euro pe care vor să-i obţină din vânzarea companiilor româneşti vor părea un mizilic”, conchide social-democratul

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
ciolacu,
terenuri,
oros

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici