Ciolacu, despre judecata de la CCR privind măsurile fiscale: nu vreau să grăbim lucrurile

Premierul Marcel Ciolacu a declarat luni că „nu vrea să grăbească lucrurile” în ceea ce priveşte judecarea de către CCR a sesizării privind proiectul de lege al măsurilor fiscale.

609 afișări
Imaginea articolului Ciolacu, despre judecata de la CCR privind măsurile fiscale: nu vreau să grăbim lucrurile

Ciolacu, despre judecata de la CCR privind măsurile fiscale: nu vreau să grăbim lucrurile

Termenul de judecată va fi pe 18 octombrie.

„Nu aş vrea să pun presiune pe judecătorii de la CCR. Nu mă deranjează termenul de 18, pentru că majoritatea prevederilor intră în vigoare la 1 ianuarie”, a declarat premierul Marcel Ciolacu.

„Nu vreau să grăbim lucrurile”, a adăugat prim-ministrul.

Judecătorii de la CCR vor discuta pe 18 octombrie sesizarea care vizează proiectul de lege privind măsurile fiscal-bugetare. Guvernul şi-a angajat răspunderea în Parlament pentru pachetul de legi. Sesizarea la CCR a fost depusă vineri de USR şi Forţa Dreptei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici