Ciolacu, despre militarizarea ANAF: Mai face şi domnul Boloş greşeli. Sunt omeneşti

  • Premierul Marcel Ciolacu a spus, luni, că ministrul Finanţelor, Marcel Boloş, „mai face şi greşeli, cu pistoale, cu toate trăsnăile”, dar nu e un om rău intenţionat.
  • Ciolacu a spus că inspectorii ANAF nu vor avea pistoale, pentru că ANAF-ul va fi digitalizat şi va folosi inteligenţa artificială.
322 afișări
Imaginea articolului Ciolacu, despre militarizarea ANAF: Mai face şi domnul Boloş greşeli. Sunt omeneşti

Ciolacu, despre militarizarea ANAF: Mai face şi domnul Boloş greşeli. Sunt omeneşti

„Mai face şi domnul Boloş greşeli, cu pistoale, cu toate trăsnăile. Sunt omeneşti sau aşa consider eu. Dar nu sunt greşeli de fond. Nu e un om rău intenţionat”, a comentat Marcel Ciolacu, luni, la Antena 3 CNN declaraţiile ministrului de Finanţe, Marcel Boloş cu privire la faptul că inspectorii ANAF ar trebui să poartă pistoale atunci când merg în control, pentru a se apăra.

Ciolacu a spus că inspectorii ANAF vor folosi inteligenţa artificială, nu pistoale, pentru că ANAF-ul va fi digitalizat.

„E oribil numai să te gândeşti (că inspectorii ANAF ar putea purta pistol - n.r.)... De aceea am început digitalizarea. E greoaie. Nu intră toate facturile, avem 6 luni, nimeni nu aplică amenzi. Dar avem un sistem. Nu mai merge nimeni în lume aşa. Pleacă cel de la ANAF cu pistolul şi cu legitimaţia şi pe stradă se gândeşte el unde să se ducă să controleze. Totul se face cu inteligenţa artificială, care face o analiză de risc şi spune că la o companie se întâmplă ceva. Timp de trei ani astea erau cifrele, în momentul acesta nu se plăteşte. Trebuie să intrăm în altă epocă. De 30 de ani promitem digitalizarea ANAF-ului”, a spus Ciolacu.

Acesta a precizat că în continuare România are cea mai mare evaziune din Uniunea Europeană, iar acest lucru trebuie să ia sfârşit.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici