Ciolacu despre Nicuşor Dan: E bine să îşi dea demisia

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, este de părere că e bine ca Nicuşor Dan să îşi dea demisia: „nu are capacitatea să conducă primăria”.

665 afișări
Imaginea articolului Ciolacu despre Nicuşor Dan: E bine să îşi dea demisia

Sursa foto: MediafaxFoto

Întrebat, duminică seara, despre Nicuşor Dan, Ciolacu a spus că nu îi este adversar, nu ştie pe cine reprezintă: „E membru PNL, USR, nu ştiu? Mi s-a adresat cu <Ciolacule>. Când făceam toate nenorocirile pe care le invocă preşedintele, când vindeam Ardealul, nu m-am adresat cu <Iohannis>. E o constatare. I-am zis <doamna Clotilde>, cu toate că a furat alegerile să fie acolo primar. Nu am înţeles de ce mi se adresează mie, nu sunt prim-ministru. Dar tu te interesezi de căldură bucureştenilor pe 10 noiembrie? Eu cu Toma de la Buzău avem discuţii din iulie despre abordarea cu termoficarea în Buzău. Cică să sune Ciolacu pe ministrul Finanţelor, păi în noiembrie vrei să îl sun? Să fac trafic de influenţă?”.

Ciolacu a spus despre Nicuşor Dan că are excedent, sunt date publice, de 200 de milioane de lei şi îi cere ajutorul?

„O să discutăm în coaliţie dacă prim-ministrul doreşte să o avem, că nu e în atribuţiile mele, să vadă de ce să ajute Bucureştiul, dacă e aşa o catastrofă. Rectificarea se face la sfârşitul lui noiembrie, dar tu eşti primar şi te trezeşti pe 10 noiembrie că ai o discuţie în ce priveşte încălzirea? Pentru mine, îmi menţin părerea, e bine să îşi dea demisia şi să lase bucureştenii să găsească un viceprimar, nu are capacitatea să conducă primăria. Nu înseamnă că nu are minte, dar nu are ştiinţă administrativă să conducă. Liberalii trebuie să recunoască că au greşit când l-au susţinut pe Nicuşor”, a afirmat liderul social-democrat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici