Ciolacu: firmele româneşti nu sunt interesate deloc de comasare, ci de soluţiile pentru dezvoltare

  • Premierul Marcel Ciolacu s-a întâlnit cu liderii mediului de afaceri din România.
  • Concluzia prim-ministrului este că „firmele româneşti nu sunt interesate deloc de comasare, ci de soluţiile pentru dezvoltare”.
966 afișări
Imaginea articolului Ciolacu: firmele româneşti nu sunt interesate deloc de comasare, ci de soluţiile pentru dezvoltare

Sursa foto: Facebook

Şeful Guvernului s-a întâlnit luni şi marţi cu liderii mediului de afaceri din România, patronatele din Concordia şi reprezentanţii IMM-urilor.

Marcel Ciolacu susţine că astfel „au apărut idei valoroase care pot ajuta semnficativ economia românească”.

„Firmele româneşti nu sunt interesate deloc de comasare, ci de soluţiile pentru dezvoltare. (...) Oamenii de afaceri au venit cu soluţii bine articulate pentru susţinerea producţiei interne, pentru a dezvolta învăţământul dual şi pentru a stimula companiile româneşti să exporte mai multă valoare adăugată. Bineînţeles, reprezentanţii mediului privat ne-au arătat, cu exemple, şi unde cred că lucrurile nu merg bine. Am stabilit, punctual, mecanisme de lucru pe domenii prioritare, care să producă rezultate concrete. Cred că acesta este cel mai necesar şi eficient tip de comasare de care are azi nevoie ţara: cel al energiei dintre stat şi mediul privat pentru a pune la un loc resursele şi proiectele de dezvoltare care să producă o creştere economică solidă pentru România”, a transmis premierul Marcel Ciolacu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici