Ciolacu, despre comasarea alegerilor. Mai stăm de vorbă vineri pe acest subiect

  • A rămas că atunci când mă întorc o să mai stăm de vorbă, vineri, pe acest subiect, să vedem cum tehnic putem face, spune liderul PSD, Marcel Ciolacu, despre comasarea alegerilor din acest an.
  • Liderii coaliţiei nu au luat o decizie în acest sens la şedinţa de luni.
285 afișări
Imaginea articolului Ciolacu, despre comasarea alegerilor. Mai stăm de vorbă vineri pe acest subiect

Ciolacu, despre comasarea alegerilor. Masi stăm de vorbă vineri pe acest subiect

„Avem o legislaţie. Nu a fost o discuţie că vrea PSD să dea preşedintele, că vrea PNL...Nu a fost o discuţie. Sunt lucruri bune pentru democraţie... Ce înseamnă esenţa democraţiei - o prezenţă cât mai mare la vot. În cazul unei comasări, ştim cu toţii că la alegerile europarlamentare prezenţa e mai scăzută dacă nu inventăm un referendum pentru penali. Atunci s-a venit cu această idee că ar fi chiar mai democratică. Alţi colegi din opoziţie spun că nu e democratică, că direcţionăm un vot. (...) Într-o coaliţie vorbim mereu. (...) A rămas că atunci când mă întorc o să mai stăm de vorbă, vineri, pe acest subiect, să vedem cum tehnic putem face”, spune Marcel Ciolacu.

El a negat că social-democraţii ar fi cerut liberalilor să renunţe la candidatul la alegerile prezidenţiale.

„Cred că şi dl Ciucă mi-ar cere mie să renunţe PSD la candidatură, cred că şi eu dacă i-aş cere dlui Ciucă să renunţe PNL la candidat ne-am jigni unul pe altul. Nu avem această înclinaţie de a ne jigni”, încheie Ciolacu.

De asemenea, Marcel Ciolacu spune că social-democraţii nu vor susţine un candidat independent la alegerile prezidenţiale.

„Ce pot spune cu certitudine, cu inimă de pesedist, de membru fondator, niciodată PSD şi eu personal nu că nu o să propun, dar nu o să-mi treacă prin cap să susţin un independent din partea PSD”, încheie Ciolacu.

Liderii coaliţiei nu au luat o decizie în acest sens la şedinţa de luni.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici