Ciolacu, despre comasarea alegerilor: Sunt toate scenariile în acest moment

Premierul Marcel Ciolacu, liderul PSD, spune că şi în următoarea şedinţă a coaliţiei se va discuta despre comasarea alegerilor din acest an: „Sunt toate scenariile în acest moment”.

197 afișări
Imaginea articolului Ciolacu, despre comasarea alegerilor: Sunt toate scenariile în acest moment

Ciolacu, despre comasarea alegerilor: Sunt toate scenariile în acest moment

„Urmează ca luni să avem o întâlnire. Este posibil (să avem o decizie concretă - n.r.). Momentan nu avem o decizie. Există (scenariul comasării alegerilor europarlamentare cu cele locale-n.r.). Sunt toate scenariile în acest moment”, afirmă Marcel Ciolacu.

El pledează pentru prezentarea unui calendar pentru toate alegerile.

„Pe mine, ca şi prim-ministru şi preşedinte de partid, mă interesează să venim în faţa românilor ca o coaliţie care îi respectă pe români şi să punem un calendar pentru toate alegerile, ca să nu mai fie aceste discuţii interminabile - când sunt alegerile alea, când se mută celelalte... Acesta este calendarul, toată lumea se pregăteşte de alegeri democratic şi am dat drumul. Sunt toate alegerile într-un singur an, nu s-a mai întâmplat niciodată”, încheie Ciolacu.

Liderii PSD şi PNL au discutat şi joi despre comasarea alegerilor, însă nu au ajuns la o soluţie acceptată de ambele părţi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici