Ciolacu: „Gaşca pierzătorilor, prea ocupată să-şi împartă funcţii pentru a vedea priorităţile”

  • Preşedintele PSD Marcel Ciolacu susţine că lupta pentru funcţii este „programul de guvernare al noului CDR, moşit de Klaus Iohannis”.
645 afișări
Imaginea articolului Ciolacu: „Gaşca pierzătorilor, prea ocupată să-şi împartă funcţii pentru a vedea priorităţile”

Ciolacu: Gaşca pierzătorilor, prea ocupată să-şi împartă funcţii pentru a vedea priorităţile

„Lupta pe funcţii şi putere este programul de guvernare al noului CDR moşit, pe lângă Constituţie, de preşedintele Iohannis. Nu au înţeles nimic din votul de blam dat de români pe 6 decembrie la adresa lor! Alegerile au trecut, dar problemele românilor au rămas, iar fiecare zi de inacţiune doar le multiplică. Spitalele sunt în continuare suprasolicitate, educaţia copiilor este în continuare abandonată, drama românilor care au rămas fără locuri de muncă se adânceşte! Gaşca pierzătorilor este prea ocupată să-şi împartă funcţii pentru a vedea care sunt adevăratele priorităţi ale românilor: creşterea numărului de teste, creşterea capacităţii ATI astfel încât pacienţii cu forme grave să nu mai fie ţinuţi pe holuri, în secţiile de Primiri-Urgenţe, măsuri urgente pentru a redeschide şcolile după vacanţă, aşa cum toată Europa face”, a scris Ciolacu pe reţeaua de socilizare.

Acesta susţine că noul CDR, format de PNL şi USR, îşi negiciază pe ascuns viitoarele funcţii.

„Acestea ar trebui să fie priorităţile unei puteri responsabile şi preocupate într-adevăr de viaţa românilor! Dar, noul CDR format din PNL şi USR îşi negociază pe ascuns viitoarele funcţii şi sinecuri. Au expediat pe ascuns problema şcolilor, au prelungit şi înăsprit rapid restricţiile pentru a avea timp să-şi împartă ce nu au câştigat, chinuindu-se să încropească majorităţi care nu vor funcţiona niciodată”, a mai scris liderul social-democart.

Acesta susţine că cea mai „rapidă, normală şi eficientă soluţie” pentru a rezolva criza gravă de sănătate este Alexandru Rafila, dar PNL şi USR „se fac că nu o văd”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici