Ciolacu îl acuză pe Orban că îşi asumă investiţiile făcute de guvernările PSD

  • Marcel Ciolacu l-a criticaîân termeni duri pe Ludovic Orban
  • ”Ludovic Orban conduce un guvern de panglicari şi face filme pe ascuns cu investiţiile guvernărilor PSD”, a spus Ciolacu
  • El a remintit de proiectul centurii Bacăului.
160 afișări
Imaginea articolului Ciolacu îl acuză pe Orban că îşi asumă investiţiile făcute de guvernările PSD

Ciolacu îl acuză pe Orban că îşi asumă investiţiile făcute de guvernările PSD

Marcel Ciolacu spune că guvernul Orban este „panglicar”, format din „oameni care vin şi-şi fac poze, taie panglici şi-şi asumă meritele altora”.

El a remintit de proiectul centurii Bacăului care este un proiect PSD şi ar fi trebuit să aibă finanţare corespunzătoare. Ciolacu acuză faptul că proiectul a primit de la buget mai puţini bani decât era trecut în plan, ceea ce împiedică finalizarea lucrărilor.

„Anul acesta ar fi trebuit să cuprindă în bugetul de stat 360 de milioane, astfel încât centura Bacăului să fie finalizată. Au alocat doar 64 de milioane, în schimb, au făcut cel mai urât lucru şi cel mai ruşinos în politică - au venit şi au făcut pe ascuns filme la centură, prima doamnă a României, dl. Orban. cu constructorul, să-şi asume şi această investiţie tot în dreptul PNL. Nu am mai văzut un asemenea gest decât când s-au plimbat cu metroul, tot o investiţie PSD şi a guvernărilor PSD, sau cu trenul doar de dus până la Otopeni. E posibil ca Nicuşor Dan, cu jignirea asupra Gabrielei Firea, să fi depăşit nesimţirea dlui Orban”, conchide Ciolacu, preşedintele PSD.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici