Ciolacu: Îmi exprim aprecierea pentru că Azerbaidjanul a considerat livrările de gaze către România

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a fost prezent, luni, la Ambasada Republicii Azerbaidjan în România, de Ziua Naţională a Republicii Azerbaidjan, şi a spus că îşi exprimă aprecierea pentru că Azerbaidjanul a considerat livrările de gaze către România o prioritate.

1024 afișări
Imaginea articolului Ciolacu: Îmi exprim aprecierea pentru că Azerbaidjanul a considerat livrările de gaze către România

„Îmi exprim aprecierea pentru faptul că Azerbaidjanul a considerat livrările de gaze către România o prioritate şi salut progresele importante, inclusiv în plan contractual, realizate în ultimele luni între companiile noastre energetice”, a spus Marcel Ciolacu.

Preşedintele PSD a mai spus că într-un context de securitate extrem de preocupant şi de volatil, marcat de agresiunea Rusiei împotriva Ucrainei, Azerbaidjanul a demonstrat că este un partener de încredere în planul asigurării stabilităţii în regiune şi al consolidării securităţii energetice europene, inclusiv a României.

„Vreau să subliniez în mod deosebit dinamica foarte bună a dialogului politic bilateral. Personal, am avut onoarea de a vizita pentru prima dată ţara dumneavoastră la invitaţia doamnei preşedinte a Parlamentului Azer la finele lunii februarie anul acesta. Pot afirma cu tărie că sunteţi o ancoră pentru securitatea şi stabilitatea zonei, un model de toleranţă, modernitate, dialog intercultural şi armonie. Vreau să încurajez pe această cale dezvoltarea interacţiunilor şi cooperării pe linie parlamentară, atât în plan bilateral, cât şi în cadrul organizaţiilor multilaterale”, a mai spus Ciolacu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici