Ciolacu, în mijlocul suporterilor români din Germania: Într-un singur glas: Hai, România!

  • Premierul Marcel Ciolacu a fost, luni, în mijlocul suporterilor români prezenţi la Euro 2024 din Germania.
  • „Avem suporteri minunaţi care vor face o galerie senzaţională echipei noastre şi sunt mândru să fiu alături de ei pe stadion, strigând într-un singur glas: Hai, România”, afirmă el.
Urmărește
822 afișări
Imaginea articolului Ciolacu, în mijlocul suporterilor români din Germania: Într-un singur glas: Hai, România!

Sursa foto: Facebook

„M-am bucurat să cânt pentru România alături de suporterii tricolori înaintea meciului de azi contra Ucrainei, de la Campionatul European de fotbal. Sunt convins că energia zecilor de mii de fani ai naţionalei, veniţi la Munchen pentru meciul de azi, le va da fotbaliştilor noştri puterea să lupte pentru victoria aşteptată de o ţară întreagă! Avem suporteri minunaţi care vor face o galerie senzaţională echipei noastre şi sunt mândru să fiu alături de ei pe stadion, strigând într-un singur glas: Hai, România”, scrie pe Facebook Marcel Ciolacu.

Premierul va participa la Campionatul European de Fotbal 2024, meciul România-Ucraina, pe Allianz Arena, în München.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici