Ciolacu: În următoarele două săptămâni vrem să trecem amendamentele la pensiile speciale în Parlament

Premierul Marcel Ciolacu vrea ca în următoarele două săptămâni amendamentele la pensiile speciale să fie trecute prin Parlament: „să vedem dacă mai este atacată de Înalta Curte”.

351 afișări
Imaginea articolului Ciolacu: În următoarele două săptămâni vrem să trecem amendamentele la pensiile speciale în Parlament

„Săptămâna viitoare vreau să intru cu amendamentele în Senat şi Camera Deputaţilor, o să am această discuţie şi pe forma amendamentelor”, a afirmat, sâmbătă, Marcel Ciolacu.

Premierul a adăugat că a avut de dimineaţă o discuţie cu preşedintele Comisiei de Muncă, Solomon Adrian, de la Camera Deputaţilor.

„Am avut discuţiile cu liderii de grup, cu preşedintele Camerei. Doresc ca în următoarele două săptămâni aceste amendamente la pensiile speciale să le trecem prin parlament şi să vedem dacă mai este atacată de Înalta Curte legea, astfel încât să închidem cererea de plată numărul 3”, a declarat Ciolacu.

Premierul a adăugat că se aşteaptă la orice.

CCR a decis să retrimită în Parlament Legea de modificare a pensiilor speciale, după ce unele articole au fost declarate neconstituţionale.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici