Ciolacu: Întâlnirile cu mediul de afaceri ne ajută să ajustăm măsurile cu aşteptările antreprenorilor

Premierul Marcel Ciolacu a avut miercuri discuţii cu reprezentanţii Consiliului naţional al întreprinderilor private mici şi mijlocii din România (CNIPMMR) şi spune că aceste întâlniri ajută guvernul să ajusteze măsurile cu aşteptările întreprinzătorilor.

97 afișări
Imaginea articolului Ciolacu: Întâlnirile cu mediul de afaceri ne ajută să ajustăm măsurile cu aşteptările antreprenorilor

Ciolacu: Întâlnirile cu mediul de afaceri ne ajută să ajustăm măsurile cu aşteptările antreprenorilor

Dialogul premierului cu reprezentanţii CNIPMMR a vizat provocările pe care firmele le întâmpină în activitatea lor, în special din perspectiva interacţiunilor cu instituţiile statului, şi propuneri de îmbunătăţire a acestora.

Şeful Executivului a amintit noile măsuri fiscale aplicabile de la începutul anului şi a apreciat feed-back-ul primit din partea oamenilor de afaceri în legătură cu punerea lor în practică.

„Firmele mici şi mijlocii reprezintă o componentă vitală a economiei româneşti şi întâlnirile periodice cu mediul de afaceri ne ajută să ajustăm măsurile guvernamentale cu aşteptările întreprinzătorilor. Ne propunem să nu mai avem în economie activităţi nefiscalizate, dar nu vrem să complicăm sau să îngreunăm viaţa oamenilor de afaceri şi pe linia aceasta se înscriu şi eforturile noastre de digitalizare a autorităţilor statului” a declarat premierul Ciolacu.

La rândul lor, reprezentanţii CNIPMMR au apreciat constanţa întâlnirilor avute cu primul-ministru şi cu reprezentanţii Guvernului şi faptul că au fost găsite împreună rezolvări la o mare parte din problemele întreprinzătorilor.

Din partea Guvernului, alături de premierul Marcel Ciolacu, au mai participat la discuţii vicepremierul Marian Neacşu, ministrul Economiei, Antreprenoriatului şi Turismului, Radu Oprea şi şeful Cancelariei Prim-Ministrului, Mihai Ghigiu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici