Boc, despre comasarea alegerilor: Bucuroşi le-om duce toate, de-o fi una, de-o fi alta...

Emil Boc susţine că subiectul comasării alegerilor trebuie închis cât mai curând: „Bucuroşi le-om duce toate, de-o fi una, de-o fi alta...”.

254 afișări
Imaginea articolului Boc, despre comasarea alegerilor: Bucuroşi le-om duce toate, de-o fi una, de-o fi alta...

Boc, despre comasarea alegerilor: Bucuroşi le-om duce toate, de-o fi una, de-o fi alta...

„Bucuroşi le-om duce toate, de-o fi una, de-o fi alta... Am spus de la început - sunt argumente categorice pentru comasare, legale, constituţionale şi de oportinitate.... dacă nu se face, este celălalt cadru pe care îl ştim şi este cunoscut, dar într-adevăr trebuie închisă această discuţie, pentru că avem mult mai multe alte lucruri importante de făcut pentru cetăţeni decât acest subiect. Nivelul de trai, inflaţia, probleme de sănătate, de acces la educaţie, debirocratizarea mediului de afaceri, astea sunt problemele reale ale românilor asupra cărora trebuie să ne preocupăm, nu toată ziua facem sau nu facem comasare”, spune, la Ziua de Cluj, Emil Boc.

Reacţia lui Boc vine după ce liderul Partidului Naţional Liberal, Nicolae Ciucă, a spus, marţi, despre subiectul comasării alegerilor, că el crede că orice prelungire a discuţiilor dincolo de ziua de vineri este inoportună şi nu mai are niciun fel de rost discuţiile.

„Ocupăm spaţiul public cu un subiect care se rostogoleşte şi aşa de prea mult timp”, a încheiat Ciucă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
boc,
comasare,
alegeri

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici