Ciolacu, întrebat dacă îl va contacta pe Dragnea: ”Ca om este posibil, nu din postura de preşedinte”

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, spune că este posibil să îl contacteze pe Liviu Dragnea, după o eventuală eliberare a acestuia din penitenciar, dar numai „ca om”, nu ca preşedinte al partidului.

664 afișări
Imaginea articolului Ciolacu, întrebat dacă îl va contacta pe Dragnea: ”Ca om este posibil, nu din postura de preşedinte”

Întrebat miercuri într-o conferinţă de presă dacă îl va contacta, după eliberare, pe Liviu Dragnea, actualul lider al PSD a răspuns: „Ca şi om este posibil să fac acest lucru, nu din postura de preşedinte al partidului”.

Întrebat, de asemenea, dacă Liviu Dragnea va putea să revendice un loc în PSD, Marcel Ciolacu a spus că este o „discuţie care nu îşi are rostul în acest moment”.

„Haideţi să vedem, e dreptul constituţional al domnului Dragnea să ceară eliberarea condiţionată, presupun că nu e singurul român care a solicitat acest lucru. Nu cunosc ce prevede condamnarea domnului Dragnea, interdicţiile cetăţeneşti, dacă există aşa ceva”, a declarat Ciolacu.

Flavia Todosiu, avocatul lui Liviu Dragnea şi pro decanul Baroului Bucureşti, a confirmat, miercuri, pentru Aleph News, avizul favorabil de liberare condiţionată primit de Liviu Dragnea din partea Comisiei Penitenciarului Rahova.

Liderul PSD Liviu Dragnea a fost condamnat, în mai 2019, la închisoare de 3 ani şi 6 luni cu executare, în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia de Protecţie a Copilului Teleorman.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici