Ciolacu, la PES: Mulţumesc colegilor europeni pentru sprijinul privind aderarea la Schengen

Preşedintele PSD Marcel Ciolacu, aflat la Congresul Socialiştilor Europeni (PES), le-a mulţumit colegilor pentru adoptarea Rezoluţiei prin care se exprimă clar sprijinul total pentru aderarea României la spaţiul Schengen.

623 afișări
Imaginea articolului Ciolacu, la PES: Mulţumesc colegilor europeni pentru sprijinul privind aderarea la Schengen

Sursa foto: Facebook/Marcel Ciolacu

„Le mulţumesc colegilor din familia noastră europeană pentru adoptarea Rezoluţiei prin care se exprimă clar sprijinul total pentru aderarea României la spaţiul Schengen. Aceasta demonstrează, încă o dată, principiul de bază a social-democraţiei europene, acela de a pune cetăţenii pe primul loc”, a scris vineri seara pe Facebook Marcel Ciolacu.

El susţine că PSD priveşte aderarea la spaţiul Schengen nu ca pe un act strict politic.

„Credem că este vorba mai degrabă de faptul că ţara noastră îşi căştigă pe merit un statut care poate avea ca efecte concrete îmbunătăţirea vieţii românilor şi şanse mai mari pentru firmele din România”, a mai spus Ciolacu.

„PES a confirmat azi că România Merită În Schengen!”, a adăugat preşedintele PSD.

Congresul Socialiştilor Europeni se desfăşoară la Berlin în perioada 13-15 octombrie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici