Ciolacu: Mai este o posibilitate... fie pleacă acasă Nicuşor Dan

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, evită să spună dacă îi va retrage sprijinul politic liderului sindicaliştilor STB sau dacă susţine greva angajaţilor STB: „Mai este o posibilitate... ”.

8790 afișări
Imaginea articolului Ciolacu: Mai este o posibilitate... fie pleacă acasă Nicuşor Dan

Ciolacu: Mai este o posibilitate... fie pleacă acasă Nicuşor Dan

„Mai este o posibilitate... <fie pleacă acasă Nicuşor Dan>”, spune liderul PSD Marcel Ciolacu.

Primarul general al Capitalei le-a cerut liderilor social-democraţi să retragă sprijinul politic pentru funcţia de consilier general din CGMB liderului sindicaliştilor STB, Vasile Petrariu.

„Cer Partidului Social Democrat să se pronunţe, pentru că noi avem o grevă care paralizează Bucureştiul şi afectează sute de mii de bucureşteni, organizată de un consilier general PSD. Un om care şi-a câştigat mandatul pe lista PSD. Şi atunci cer PSD să se pronunţe pe una din două opţiuni, fie susţine această manifestaţie care paralizează oraşul, fie retrage sprijinul politic domnului Petrariu, care a organizat această grevă”, a spus vineri dimineaţă Nicuşor Dan.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici