Ciolacu, mesaj pentru Boloş: să finalizăm rapid ordonanţa de reducere a cheltuielilor bugetare

Premierul Marcel Ciolacu i-a cerut ministrului de Finanţe, Marcel Boloş, să finalizeze rapid ordonanţa reducere a cheltuielilor bugetare. Indiferent de orice presiune, eu nu voi ceda, a spus prim-ministrul.

981 afișări
Imaginea articolului Ciolacu, mesaj pentru Boloş: să finalizăm rapid ordonanţa de reducere a cheltuielilor bugetare

Ciolacu, mesaj pentru Boloş: să finalizăm rapid ordonanţa de reducere a cheltuielilor bugetare

Declaraţiile au fost făcute joi, înainte de şedinţa de Guvern.

„Îl rog pe domnul ministru al Finanţelor, Marcel Boloş, să finalizăm rapid ordonanţa de urgenţă de reducere a cheltuielilor bugetare. Avem nevoie de un proiet echilibrat şi clar prin care să demarăm prima reformă profundă a administraţiei de stat”, a spus premierul.

Marcel Ciolacu a mai spus că proiectul va fi implementat chiar dacă a fost aspru criticat.

„Indiferent de orice presiune, eu nu voi ceda... este nevoie de un stat mai suplu, este esenţial să reducem costuri şi să comasăm instituţii care se calcă pe picioare”, a adăugat premierul.

Marcel Ciolacu a avansat şi un termen pentru implementarea proiectului.

„Şi trebuie să facem asta chiar de la 1 septembrie, nu de anul viitor şi mai ales nu după alegeri... Apoi putem avansa şi cu al doilea proiect, al consolidării fiscale”, a precizat Ciolacu.

Premierul Marcel Ciolacu a anunţat un pachet de peste 50 de măsuri care ar trebui să provoace reforma sistemului bugetar. Este timpul pentru cei care muncesc să primească salarizarea corespunzătoare, cei care joacă Solitaire la serviciu să caute în altă parte acest mod de a munci, a declarat premierul. Marcel Ciolacu a mai spus că pachetul de măsuri reprezintă prima reformă reală a sistemului bugetar.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici