Ciolacu: Nu am făcut alianţa să ajungă Marcel Ciolacu preşedinte, cu atât mai puţin Nicolae Ciucă

  • Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a pledat vineri pentru stabilitate politică.
  • El afirmă că alianţa electorală cu PNL nu a fost făcută „să ajungă Marcel Ciolacu preşedinte, cu atât mai puţin Nicolae Ciucă”.
142 afișări
Imaginea articolului Ciolacu: Nu am făcut alianţa să ajungă Marcel Ciolacu preşedinte, cu atât mai puţin Nicolae Ciucă

„Ne trebuie stabilitate politică. Nu putem construi fără stabilitate politică. Vor trece aceste alegeri locale. De asta mă şi mir - văd la televizor preşedinţi de partid, după ce au fost miniştri şi au avut zero autostrăzi, cu strigă că cele două partide distrug democraţia din România... Noi, local, la Suceava, suntem adversari cu PNL şi PNL este adversar cu noi. Nu a distrus nimeni nicio democraţie. Cu adevărat, în acest moment, avem o poziţie de guvernare”, afirmă Marcel Ciolacu.

Liderul PSD afirmă că alianţa electorală cu PNL a fost făcută „împotriva partidelor populiste şi extremiste care vin şi mint românii, care vin şi nu prezintă nicio alternativă”.

„Nu am făcut această alianţă electorală să ajungă Marcel Ciolacu preşedinte, cu atât mai puţin Nicolae Ciucă. Am făcut această alianţă electorală pentru stabilitate politică. Nu decidem noi. Acest lucru ca fi decis de români. Nu vreau să vorbesc de pas cu pas, dar cred că - cum se spune în Moldova: pâş-pâş - Sunt ferm convins că românii vor înţelege foarte bine momentul dificil prin care trecem cu toţii”, încheie Ciolacu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici