Ciolacu: Nu-mi retrag postarea. Este un fake-news pe jumătate

Preşedintele PSD Marcel Ciolacu spune, miercuri seara, după ce în cursul dimineţii a reacţionat la anunţul federaţiei maghiare de fotbal că suporterii pot afişa la meciurile internaţionale steagul Ungariei Mari, că a fost „un fake-news pe jumătate” şi că el a reacţionat „la ceea ce a scris un for”.

665 afișări
Imaginea articolului Ciolacu: Nu-mi retrag postarea. Este un fake-news pe jumătate

„Nu-mi retrag postarea. Era o ştire care intriga în mod profund, chiar te gândeai la anumite reacţii să încerci să echilibrezi. Nu este încă lămurită. Totuşi, este un fake-news pe jumătate. Federaţia de Fotbal a unui stat vecin şi prieten, Ungaria, membru a UE, a promovat o ştire. la fel cu Bâstroe, Ministerul Dezvoltării a spus oficial că Bâstroe are o adâncime, iar Sorin Grindeanu a reacţionat. Acum vom vedea dacă ceea ce a scris un minister sau o federaţie e adevărat sau nu. Reacţia a fost la ceea ce a scris un for, Federaţia de Fotbal al Ungariei”, spune la Europa FM Marcel Ciolacu.

El afirmă că şi o eventuală informaţie similară a FRF ar fi avut reacţie din partea Ungariei.

Federaţia Română de Fotbal precizează, miercuri, într-un comunicat de presă, că UEFA nu a autorizat cererea federaţiei maghiare de fotbal ca suporterii să afişeze la meciurile internaţionale steagul Ungariei Mari, aşa cum anunţase forul de la Budapesta.

UEFA trebuie să retragă imediat acordul pentru folosirea de către Federaţia de Fotbal din Ungaria a hărţii Ungariei Mari pe drapele şi bannere, e de părere preşedintele PSD, Marcel Ciolacu.

„Fotbalul nu este politică! Frustrările revizioniste nu au ce căuta în competiţiile sportive. UEFA trebuie să retragă imediat acordul pentru folosirea de către Federaţia de Fotbal din Ungaria a hărţii Ungariei Mari pe drapele şi bannere”, a scris Ciolacu pe Facebook.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici