Ciolacu pentru Sanitas: Îmi asum toate măsurile rezonabile şi realizabile

Premierul Marcel Ciolacu spune, joi, că a discutat cu liderii de sindicat din Sănătate şi că îşi va asuma „toate măsurile rezonabile şi realizabile”: „Sunt sigur că românii s-au săturat de populism şi de promisiunea unor soluţii miraculoase”.

156 afișări
Imaginea articolului Ciolacu pentru Sanitas: Îmi asum toate măsurile rezonabile şi realizabile

„Aşa cum am promis, sunt într-un dialog corect cu reprezentanţii mai multor categorii sociale esenţiale pentru societatea noastră, precum oamenii din sistemul sanitar şi cei din apărare şi ordine publică”, spune Marcel Ciolacu la începutul şedinţei de guvern.

El aminteşte că s-a întâlnit cu liderii sindicali.

„M-am dus să discut direct şi cu cei care lucrează zilnic pentru a salva vieţile românilor. Prioritatea mea şi a acestui Guvern este să eliminăm inechităţile acumulate de-a lungul multor ani. Spre deosebire de alţi lideri politici care s-au prefăcut că aceste probleme nu există, eu le iau în serios! Le voi discuta în continuare sincer şi aplicat şi îmi voi asuma toate măsurile care sunt rezonabile şi realizabile. Sunt sigur că românii s-au săturat de populism şi de promisiunea unor soluţii miraculoase”, încheie premierul.

El a avut, joi, consultări cu reprezentanţii Federaţiei Sanitas.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici