Ciolacu promite decizii concrete pentru descentralizarea fondurilor europene

Premierul Marcel Ciolacu a anunţat marţi, după o întâlnire cu reprezentanţii Asociaţiei Municipiilor din România, că săptămâna viitoare vor fi adoptate decizii concrete pentru descentralizarea fondurilor europene.

328 afișări
Imaginea articolului Ciolacu promite decizii concrete pentru descentralizarea fondurilor europene

Ciolacu promite decizii concrete pentru descentralizarea fondurilor europene

Premierul a avut marţi o întâlnire cu primarii celor mai importante oraşe ale ţării, membri ai Asociaţiei Municipiilor din România. Marcel Ciolacu susţine că aceştia „au venit cu o abordare extrem de serioasă şi de responsabilă despre dezvoltarea comunităţilor pe care le reprezintă”.

O mare parte din întâlnire a fost consacrată reformelor şi investiţiilor din PNRR.

„Faptul că administraţia locală este atât de conectată la acest adevărat Plan Naţional de Dezvoltare Economică a României reprezintă un impuls major pentru Guvern şi administraţia centrală să se mişte mai repede şi mai eficient. Eu şi colegii mei din Guvern le-am răspuns tuturor solicitărilor care vizează măsuri pentru a susţine finalizarea rapidă a acestor proiecte care vor îmbunătăţi viaţa a milioane de români”, susţine şeful Guvernului.

Acesta precizează că este un adept al descentralizării fondurilor europene către administraţia locală, „iar în săptămânile următoare vom lua decizii concrete care să producă efecte vizibile în acest sens! Cred cu tărie că acesta este drumul corect pentru ca România să se dezvolte prin investiţii importante folosind toţi banii europeni disponibili”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici