Ciolacu şi Tusk au discutat despre nevoia de a-i proteja pe fermieri

Premierul Marcel Ciolacu a avut, joi, în întâlnire cu omologul polonez, Donald Tuck, cu care a discutat despre obiectivele comune şi nevoia de a sprijini şi proteja fermierii din cele două ţări.

89 afișări
Imaginea articolului Ciolacu şi Tusk au discutat despre nevoia de a-i proteja pe fermieri

Sursa foto: Facebook / Marcel Ciolacu

„O întâlnire foarte bună cu premierul Poloniei, Donald Tusk, în cadrul căreia am discutat despre obiectivele noastre comune şi nevoia de a sprijini şi proteja fermierii din ţările noastre”, scrie pe Facebook Marcel Ciolacu.

El adaugă că România şi Polonia sunt ferm angajate în a sprijini Republica Moldova şi a condamna atacul ilegal al Federaţiei Ruse împotriva Ucrainei.

„Am stabilit că vom intensifica cooperarea pentru a creşte influenţa noastră comună la nivel european şi internaţional în vederea protejării intereselor legitime ale ţarilor noastre”, încheie Ciolacu.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici