Ciolacu: Sunt convins că preşedinţia spaniolă a UE va fi puternică şi de succes

  • Premierul Marcel Ciolacu salută preluarea preşedinţiei Consiliului Uniunii Europene de Spania.
  • „Sunt convins că va fi o preşedinţie puternică şi de succes”, adaugă el.
147 afișări
Imaginea articolului Ciolacu: Sunt convins că preşedinţia spaniolă a UE va fi puternică şi de succes

„Spania preia astăzi (sâmbătă - n.r.) preşedinţia Consiliului UE. Sunt convins că va fi o preşedinţie puternică şi de succes. România va sprijini priorităţile noii preşedinţii şi va lucra împreună cu prietenii noştri spanioli la întărirea unităţii europene”, scrie Marcel Ciolacu pe Twitter.

Spania preia, sâmbătă, preşedinţia Consiliului Uniunii Europene şi are multe de rezolvat în perioada în care va conduce Europa: pactul european privind migraţia, regulile privind datoria şi reducerea dependenţei blocului comunitar de ţările terţe.

În prima zi, premierul Pedro Sanchez vizitează Ucraina.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici