Cioloş a convocat miniştrii la o reuniune informală la Vila Lac, pe tema priorităţilor ministerelor

Premierul Dacian Cioloş se întâlneşte, sâmbătă, la Vila Lac, cu miniştrii Cabinetului său pentru o şedinţă informală, tema discuţiilor fiind legată de priorităţile ministerelor pentru anul 2016, după o săptămână în care a vizitat mai multe ministere în pregătirea unui plan de priorităţi sectoriale.

1062 afișări
Imaginea articolului Cioloş a convocat miniştrii la o reuniune informală la Vila Lac, pe tema priorităţilor ministerelor

Cioloş a convocat miniştrii la o reuniune informală la Vila Lac, pe tema priorităţilor ministerelor

Astfel, miniştrii care gestionează portofoliile de la Interne, Externe, Justiţie, Cultură şi Consultare Publică şi Dialog Civic îşi prezintă programul de priorităţi pentru 2016.

De altfel, prim-ministrul a început o serie de vizite la ministere, astfel că săptămâna aceasta a purtat discuţii cu deţinătorii portofoliilor de la Agricultură, Energie şi Comunicaţii unde a analizat cu echipele de conducere strategiile de aplicare a priorităţilor guvernamentale în aceste sectoare.

Dacian Cioloş le-a cerut miniştrilor să meargă în comisiile parlamentare pentru a prezenta în detaliu aceste acţiuni prioritare şi modul în care intenţionează să le aplice.

Premierul Dacian Cioloş a început să aibă aceste discuţii cu miniştrii pe tema planului de priorităţi sectoriale al Guvernului săptămâna trecută, planul urmând să fie trimis joi Parlamentului. "Am avut astăzi (joi - n.r) prima întâlnire din seria celor pe care mi le-am propus în mai multe ministere în care începem să discutăm aplicarea, implementarea priorităţilor sectoriale pe care mi le-am propus la nivelul fiecărui minister. (...) Suntem acum în măsură să publicăm acest plan de măsuri sectoriale, cred că în cursul zilei de astăzi (joi - n.r.) o să-l trimitem şi la Parlament şi o să-l facem şi public şi am început seria acestor întâlniri cu Ministerul Agriculturii", a declarat premierul Dacian Cioloş, după întâlnirea de lucru de la Ministerul Agriculturii, precizând că nu este vorba de controale, ci de discuţii colegiale cu echipele din ministere.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici