Video Cioloş, avizat favorabil în unanimitate în Comisia de Agricultură din Parlamentul European

Dacian Cioloş, desemnat comisar european pentru Agricultură şi Dezvoltare Rurală, a fost avizat favorabil, vineri, în unanimitate, de grupurile politice din Parlamentul European, a declarat, pentru MEDIAFAX, Paolo de Castro, preşedintele Comisiei pentru Agricultură din PE.

21 afișări

"Toată lumea este foarte fericită", a glumit De Castro.

El a spus că Dacian Cioloş a răspuns foarte bine la toate întrebările pe care i le-au adresat eurodeputaţii.

"Toată lumea a înţeles şi este fericită că este un comisar care a înţeles în primul rând importanţa Politicii Agricole Comune pentru cetăţeni", a spus De Castro.

"A fost un vot favorabil în unanimitate, ceea ce înseamnă că toate grupurile politice au votat pentru avizarea lui Dacian Cioloş. Aşadar acesta poate trece în etapa următoare în vederea definitivării procedurii de confirmare în funcţia de comisar european", a spus De Castro.

"Ne bucurăm mult că românii au un comisar bine pregătit într-un domeniu atât de important", a adăugat De Castro.

Cioloş a fost audiat, vineri, timp de trei ore, de Comisia de Agricultură din PE.

Dacian Cioloş a spus, într-o scurtă declaraţie de presă, la finalul dezbaterilor din comisie, că audierea sa a prilejuit o dezbatere foarte impresionantă, el declarându-se plăcut surprins să vadă interesul dar şi diversitatea de opinii manifestate faţă de PAC.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici