Cioloş, după discuţiile cu liderii PNL şi UDMR: „Nu s-a luat nicio decizie privind refacerea alianţei de guvernare”

Premierul desemnat Dacian Cioloş a declarat miercuri după discuţiile cu liderii PNL şi UDMR că nu s-a luat nicio decizie privind refacerea alianţei de guvernare şi formarea unui nou Guvern.

1090 afișări
Imaginea articolului Cioloş, după discuţiile cu liderii PNL şi UDMR: „Nu s-a luat nicio decizie privind refacerea alianţei de guvernare”

Cioloş, după discuţiile cu liderii PNL şi UDMR: „Nu s-a luat nicio decizie privind refacerea alianţei de guvernare”

Întâlnirea dintre liderii USR, PNL şi UDMR s-a desfăşurat la sediul liberalilor.

La final Cioloş a spus că nu s-a ajuns la nicio concluzie şi că situaţia va fi dezbătută de conducerea USR miercuri seara.

„Nu s-a luat nicio decizie. O să avem o şedinţă de birou naţional în această seară”, a declarat Dacian Cioloş la ieşirea din sediul PNL.

Premierul desemnat s-a întâlnit miercuri seara cu liderii PNL şi UDMR, Florin Cîţu şi Kelemen Hunor, pentru a încerca să formeze noul guvern.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici