Cioroianu anunţă pentru săptămâna viitoare o „intervenţie consistentă” în scandalul vizelor

Ministrul de Externe, Adrian Cioroianu, a refuzat, miercuri, să se pronunţe în legătură cu scandalul vizelor de la Ambasada din Chişinău, el argumentând că subiectul este „prea serios pentru a fi expediat pe scări” şi a promis „o intervenţie consistentă” pe temă la începutul săptămânii viitoare.

1 afișare
Imaginea articolului Cioroianu anunţă pentru săptămâna viitoare o „intervenţie consistentă” în scandalul vizelor

Cioroianu anunţă pentru săptămâna viitoare o „intervenţie consistentă” în scandalul vizelor

Cioroianu a promis, miercuri, că la începutul săptămânii viitoare va organiza o conferinţă de presă specială pentru a trata scandalul vizelor acordate cetăţenilor Republicii Moldova.

Rugat de jurnalişti să comenteze scandalul, în timp ce părăsea lucrările primei adunări generale a Asociaţiei Partenerilor Diplomaţilor Români, desfăşurate la sediul Ministerului de Externe, ministrul a evitat să se pronunţe pe această temă.

El a invocat faptul că „subiectul este prea serios pentru a putea fi expediat pe scări”.

Cioroianu a promis că va organiza, la începutul săptămânii viitoare, o conferinţă de presă specială pe această temă, în care va avea „o intervenţie consistentă”.

Ministrul a evitat să comenteze afirmaţia de marţi seara a preşedintelui Traian Băsescu, care a spus că, în scandalul vizelor, reacţia României va trebui să fie foarte ”dură”.

El a argumentat că tocmai această „duritate” invocată de şeful statului este motivul pentru care solicită „puţină îngăduinţă” în a comenta pe marginea scandalului vizelor, catalogând problema ca „foarte serioasă”.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici