Cîţu, acuzaţii dure la adresa semnatarilor moţiunii simple: Aţi jucat poker cu sănătatea românilor. Vă folosiţi de virus ca să atacaţi Guvernul

  • Florin Cîţu îi atacă pe semnatarii moţiunii simple împotriva sa
  • Cîţu: Semantarii moţiunii sunt nişte criminali
  • Cîţu: Aceşti criminali au jucat poker cu sănătatea românilor
1605 afișări
Imaginea articolului Cîţu, acuzaţii dure la adresa semnatarilor moţiunii simple: Aţi jucat poker cu sănătatea românilor. Vă folosiţi de virus ca să atacaţi Guvernul

Cîţu, acuzaţii dure la adresa semnatarilor moţiunii simple: Aţi jucat poker cu sănătatea românilor. Vă folosiţi de virus ca să atacaţi Guvernul

Florin Cîţu atacă virulent semnatarii moţiunii simple adresate împotriva sa. Aceştia s-au folosit de coronavirus pentru a ataca Guvernul, spune acesta şi îi denumeşte "criminali" pe semnatarii moţiunii simple.

”Semnatarii acestei moţiuni sunt criminali în opinia mea pentru că şi-au permis să şantajeze acest Guvern, ameninţând în Parlament cu respignerea prelungirii stării de urgenţă Aceşti criminali, în opinia mea, au jucat poker cu sănătatea românilor încercând să-l şantajeze chiar şi pe preşedintele României”, a declarat Florin Cîţu.

Ministrul Finanţelor i-a mai acuzat pe semnatarii moţiunii că se folosesc de Coronavirus pentru a ataca Guvernul României.

”Cât de ticăloşi să fiţi să vă folosiţi de acest virus ca să atacaţi Guvernul României? Nu am pretenţia să vă cereţi scuze faţă de min, ştiu că mă urâţi, că mă înjuraţi pe unde apucaţi, dar dacă aveţi un minim respect epntru români ar trebui să vă cereţi scuze public, în special familiilor îndurereate”, a mai precizat ministrul de Finanţe.

Plenul Camerei Deputaţilor dezbate moţiunea simplă adresată împotriva Ministrului Finanţelor Publice Florin Cîţu. Cu puţin timp înainte, a fost chemat la ora Guvernului şi ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici