Cîţu ameninţă că îi va pârî pe cei de la USR PLUS partenerilor europeni şi americani

Premierul Florin Cîţu a ameninţat, vineri, că le va spune liderilor europeni şi partenerilor strategici, SUA, despre situaţia din România, unde „se prefigurează o alianţă cu un partid extremist”, în contextul în care USR PLUS şi AUR au anunţat că vor semna o moţiune de cenzură.

2117 afișări
Imaginea articolului Cîţu ameninţă că îi va pârî pe cei de la USR PLUS partenerilor europeni şi americani

Cîţu ameninţă că îi va pârî pe cei de la USR PLUS partenerilor europeni şi americani

Florin Cîţu a spus, după şedinţa de guvern, la care miniştrii USR PLUS nu au participat, că va lua legătura cu liderii europeni şi cu cei americani pentru a le spune care este situaţia în România.

„O să iau legătura cu liderii europeni în legătură cu ceea ce se întâmplă în România. Avem, aici, lucruri care nu se mai pot întâmpla în 2021. Avem o alianţă toxică care se prefigurează, o alianţă cu un partid extremist, un partid care vrea răul românilor, un partid care nu respectă proprietatea privată, un partid care nu respectă libertatea individuală, un partid cu care, din punctul meu de vedere, nu ar trebui să discutăm. Dar voi informa liderii europeni despre acest lucru şi vom vedea ce e de făcut. Şi, bineînţeles, şi partenerii noştri strategici, SUA”, a spus Cîţu.

Deputatul USR PLUS Ionuţ Moşteanu a anunţat că reprezentanţii formaţiunii au discutat cu AUR şi că împreună au 122 de semnături, deci pot depune o moţiune de cenzură împotriva Guvernului Cîţu.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici