Cîţu,către Teodorovici: Vâlcov ar putea lansa proiectul plafonării preţului gazelor fără să te anunţe

Senatorul PNL, Florin Cîţu, avertizează că Darius Vâlcov, consilierul premierului Viorica Dăncilă, ar putea demara proiectul care prevede plafonarea preţului gazelor fără să-l anunţe pe ministrului Finanţelor, Eugen Teodorovici, deşi actul normativ a fost retras, vineri, de pe site-ul MFP.

1217 afișări
Imaginea articolului Cîţu,către Teodorovici: Vâlcov ar putea lansa proiectul plafonării preţului gazelor fără să te anunţe

Cîţu,către Teodorovici: Vâlcov ar putea lansa proiectul plafonării preţului gazelor fără să te anunţe

Poate aceasta să fie o acţiune făcută pentru cineva care trebuia să vândă acţiuni şi apoi să cumpere mult mai multe dar la un preţ mai mic?", completează senatorul liberal.

Ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, a declarat vineri la Constanţa, că proiectul de hotărâre privind plafonarea preţurilor gazelor din producţia internă a fost retras de pe site-ul ministerului, precizând că se vor purta discuţii pe această temă "când vom fi cu toţii pregătiţi".

Teodorovici, a mai anunţat că săptămâna viitoare va avea o discuţie cu premierul Viorica Dăncilă şi cu preşedintele ANAF, Ionuţ Mişa, pentru a pune capăt controversei pe tema imobilului din Sibiu pierdut în instanţă de familia preşedintelui Klaus Iohannis. Anterior, ministrul Finanţelor a afirmat că aşteaptă motivul legal pentru care Agenţia Naţională de Administrare Fiscală nu a cerut la Cartea Funciară ca imobilul din Sibiu pierdut de familia Iohannis să treacă în proprietatea statului, iar şeful ANAF, Ionuţ Mişa, nu va mai fi subordonatul său dacă "nu răspunde cerinţelor".

Înapoi

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Înapoi

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici