Cîţu, întrebat de ce nu demisionează: „Nu sunt iresponsabil, nu arunc ţara în aer”

  • Demisia ar însemna să fie el cel iresponsabil, spune premierul Florin Cîţu, întrebat de ce nu demisionează, aşa cum cer liderii USR PLUS.
  • „O demisie a premierului înseamnă că eu sunt de acord să arunc ţara în aer, să fiu eu cel iresponsabil”, a spus Cîţu.
366 afișări
Imaginea articolului Cîţu, întrebat de ce nu demisionează: „Nu sunt iresponsabil, nu arunc ţara în aer”

Cîţu, întrebat de ce nu demisionează: „Nu sunt iresponsabil, nu arunc ţara în aer”

„Asta (demisia- n.r.) ar însemna ca eu să fiu cel iresponsabil. Lumea trebuie să ştie că atunci când pleacă premierul, pleacă guvernul. O demisie a premierului înseamnă că eu sunt de acord să arunc ţara în aer, să fiu eu cel iresponsabil”, spune, la Digi24, Florin Cîţu, întrebat de ce nu demisioneză pentru a pune capăt crizei guvernamentale.

El spune că PNL nu-şi va demite propriul guvern, pe modelul PSD.

„Nu vom arunca ţara în aer. Nu ne vom da jos propriul guvern. Eu voi face exact ceea ce am început - am promis stabilizarea economiei anul trecut, am stabilizat economia, anul acesta avem creştere economică. Nu se vede în buzunarele românilor, dar se va vedea. E adevărat, au crescut preţurile, dar am găsit soluţii pentru companii, pentru consumatori. Dar pentru toate acestea avem nevoie de guvern”, conchide Florin Cîţu.

CITEŞTE ŞI: NEWS ALERT Cîţu a demis toţi secretarii de stat ai USR PLUS

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici